ID tematu: 39806
 |
Kolorowa składnia na forum. |
Autor |
Wiadomość |
mackol100
ExcelSpec

|
Wysłany: 08-02-2014, 22:33
|
|
|
teraz żeby dodać załącznik to:
Przeglądamy nasze dyski w poszukiwaniu załącznika - jak znajdziemy to akceptujemy ale to nie koniec bo jeszcze musimy kliknąć przycisk "dodaj załącznik".
wydaje mi się że skoro już go wybraliśmy to po co raz jeszcze zatwierdzać
Wiadomo ze to kwestia może sekund jest czasem ale jak ulepszyć coś można to czemu nie |
_________________ Maciek |
|
 | ID posta:
218025
|
|
|
 |
|
|
|
kulasart [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2014, 23:00
|
|
|
mkkk23, nie kuś bo specjalnie dla Ciebie powstanie wersja, która zamienia wszystkie obrazki na forum na takie ze złocistym trunkiem.
mackol100, to co opisujesz występuje tylko przy wystawianiu więcej niż jednego załącznika :) Zobaczę co z tym można zrobić. |
|
 | ID posta:
218026
|
|
|
 |
|
|
mackol100
ExcelSpec

|
Wysłany: 08-02-2014, 23:03
|
|
|
no to jest taki szczegół ale żeby było można dodawać załączniki bezpośrednio w szybkiej odpowiedzi to jest chyba dość fajne zaczytałem się o tych trunkach i smaki robicie przed spaniem |
|
 | ID posta:
218028
|
|
|
 |
|
|
kulasart [Usunięty]
|
Wysłany: 09-02-2014, 00:05
|
|
|
Jest i dodawanie załączników z poziomu szybkiej odpowiedzi.
Niestety wysyłanie wielu załączników jednocześnie nie jest włączone na tym forum |
|
 | ID posta:
218037
|
|
|
 |
|
|
mackol100
ExcelSpec

|
Wysłany: 09-02-2014, 10:24
|
|
|
Genialnie poniżej załącznik dodany dzięki szybkiej odpowiedzi
magik.png
|
 |
Plik ściągnięto 27 raz(y) 18.08 KB |
|
|
 | ID posta:
218046
|
|
|
 |
|
|
kulasart [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2015, 14:03
|
|
|
Krótkie info - w ostatnim czasie wprowadziłem kilka modyfikacji m.in. takie, które eliminują reklamy zasłaniające zawartość forum.
Dodatkowo zaktualizowałem odnośniki do zewnętrznych skryptów, z których korzysta modyfikacja. |
|
 | ID posta:
268551
|
|
|
 |
|
|
kulasart [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2017, 15:54
|
|
|
Kolejny, mały update. |
|
 | ID posta:
334233
|
|
|
 |
|
|
Zbiniek
Excel Expert

Zaproszone osoby: 2
Wersja: Win Office 2013
|
Wysłany: 15-12-2017, 09:06
|
|
|
Wczoraj się zorientowałem, że nie działa mi kolorowa składnia: zarówno na służbowym kompie (Mozilla wersja 56.0.2*), jak i na prywatnym (Mozilla wersja 57.0.2 - zrobiłem błąd i z rozpędu zaktualizowałem ).
U Was działa?
* - nie aktualizuję do najnowszej wersji, bo mój ulubiony dodatek Session Manager nie działa z najnowszą wersją Mozilli - niestety dodatek nie jest od jakiegoś czasu aktualizowany. Od wersji 57 (z dnia 2017-11-14) nastąpiła zmiana technologii tworzenia dodatków i te zbudowane po staremu nie będą już działać.
Edycja po kilku minutach: chyba nie mam aktualnej wersji - mam 1.3.0 Niestety firma mi blokuje dostęp do aktualnego pliku.
Prośba do kulasart - czy przy kolejnej wersji możesz dopisywać w poście nr wersji? Ewentualnie załączać również plik? |
_________________ pozdrawiam
Zbiniek
Pisz po polsku! Jest różnica czy siedzisz w sadzie czy w sądzie. "Język polski jest ą-ę"
Prawdopodobieństwo otrzymania satysfakcjonującej odpowiedzi jest proporcjonalne do właściwego sformułowania problemu (popartego załącznikiem).
Jest załącznik - jest impreza
http://rtfm.killfile.pl/ |
|
 | ID posta:
336198
|
|
|
 |
|
|
kulasart [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2017, 09:30
|
|
|
Zbiniek, niemal każda zmiana jest równoznaczna z podbiciem numeru wersji. Chyba 2x tego nie zrobiłem ładując aktualizację do gist'a. Postaram się jednak przy następnych zmianach wstawiać też plik na forum.
Co do błędów, to sprawdź czy w konsoli przeglądarki (F12) nie ma błędów. Polecam też sprawdzić czy pracodawca nie zablokował dostępu do bibliotek, które są wymienione w nagłówku skryptu. Skoro ktoś zablokował dostęp do gist'a/githuba, co swoją drogą uważam za bardzo, bardzo złą praktykę, to dostęp do bibliotek umieszczonych na CDN od Claudflare'a też mógł zablokować.
ExcelForumSyntaxHighlighter.txt Rozszerzenie pliku należy zmienić z txt na js |
Pobierz Plik ściągnięto 255 raz(y) 9.58 KB |
|
|
 | ID posta:
336273
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
Strona uĹźywa plikĂłw cookies.
Kliknij tutaj, Ĺźeby dowiedzieÄ siÄ jaki jest cel uĹźywania cookies oraz jak zmieniÄ ustawienia cookie w przeglďż˝darce.
KorzystajÄ
c ze strony uĹźytkownik wyraĹźa zgodÄ na uĹźywanie plikĂłw cookies, zgodnie z bieĹźÄ
cymi ustawieniami przeglÄ
darki.
SprawdĹş, w jaki sposĂłb przetwarzamy dane osobowe
|