ID tematu: 27886
 |
Poszukiwany plik! |
| Autor |
Wiadomość |
Raffix
EXCELent Man

|
Wysłany: 2012-02-07, 16:44 Poszukiwany plik!
|
|
|
Witam! Jak w temacie, poszukuję zaginiony plik z forum. W zeszłym roku w jednym z moich tematów Raf1983 w swoim poście zapodał załącznik w ktorym był taki mały wzór magazynu na samych formułach ktore były strasznie długie. Plik zawierał arkusz z przychodem towaru, rochodem i magazynem w którym widniały informacje o ostatnich przychodach, rozchodach i stanem magazynowym.
Miałem awarię dysku i niestety wszystkie moje ściągawki i wzorniki szlak trafił :( strata ogromna ale nic nie poradzę... Próbowałem na PW Raf1983 ale się nie odzywa już dłuugo... W moich tematach znikły wszystkie posty starsze niż 6 miesięcy :(
Moja Prośba... Jak ktoś, pamięta coś takiego, albo posiada ten wzornik to ja bym bardzo, ale to bardzo prosił, potrzebuję tych formułek i bez nich ani rusz... |
_________________ Wiedza to nie nauka, wiedza to doświadczenie! |
|
 | ID posta:
147772
|
|
|
 |
|
EXCELFORUM.pl POLECA - Bezplatne triki prosto na skrzynke email
|
Artik

|
Wysłany: 2012-02-07, 17:38
|
|
|
Jeżeli twój post był w dziale Jak to zrobić, to na razie poszedł z dymem z powodu awarii. Prace nad odzyskaniem utraconych postów trwają, ale z powodów od nas niezależnych przeciągają się.
Z grubsza przejrzałem posty Raf1983, ale niestety na nic ciekawego nie trafiłem. Jedynie, tak jak prosisz, może ktoś ma w swoim archiwum i się podzieli.
No, możesz jeszcze raz przedstawić problem na forum.
Artik |
|
 | ID posta:
147781
|
|
|
 |
|
|
Raffix
EXCELent Man

|
Wysłany: 2012-02-07, 18:46
|
|
|
| Dzięki za zainteresowanie Artik. Ja również studiowałem posty Raf1983 a także dokładnie swoje no pomaltretowałem też wyszukiwarkę na forum ale nic... Tematu problemu w jakim był ten załącznik to niestety nie pamiętam, teraz to jedynie mogę zrobić temat z portretem pamięciowym pliku tyle że nie pamiętam dokładnie gdzie były formuły a jedynie strukturę skoroszytu z trzema arkuszami. Zrzuce Linka na SB bo nie każdy tu zagląda... może się znajdzie. Jak nie to spróbuję zrobić skoroszyt pamięciowy do działu z formułami, choć cała struktura była prościutka a tylko kilka tych formułek które były długie i skomlikowane... nie wiem czy taki nowy temat nie zostanie uznany za otrzymanie gotowcau |
|
 | ID posta:
147790
|
|
|
 |
wuzeq
Excel Expert

|
Wysłany: 2012-02-08, 10:37
|
|
|
Tematu nie ma, tylko kopia google się ostała (bez załączników)
Kopia google |
|
 | ID posta:
147861
|
|
|
 |
|
|
Raffix
EXCELent Man

|
Wysłany: 2012-02-08, 16:27
|
|
|
| WOW! Wuzeq jesteś wielki! To jest właśnie ten temat! I dowód na to że ten temat i plik istniał :-)Jakaś formułka tam jest, i opis pliku też więc zabieram się do roboty i spróbuję odtworzyć ten załącznik i zrobić nowy temat. |
|
 | ID posta:
147906
|
|
|
 |
|
|