ID tematu: 27450
 |
Office2007->Word->Komentarze->problem |
| Autor |
Wiadomość |
smolen22
Fan Excela

|
Wysłany: 2012-01-20, 19:01 Office2007->Word->Komentarze->problem
|
|
|
Witam,
piszę tutaj, być może znajdzie się ktoś kto rozjaśni mój umysł. Co prawda forum dotyczy excela, ale zaryzykuję
W stworzonym dokumencie worda (z rozszerzeniem .xls - nie wiem czy ma to znaczenie) dodaję komentarz do tekstu (są one zapisywane w dymku w okienku recenzowania). Zapisuję plik i jeszcze wszystko jest ok. Lecz po zamknięciu tego pliku i ponownym otwarciu coś niedobrego dzieje się z moimi komentarzami. Stają się one prawie że "mikroskopijne", dymki są kilkakrotnie mniejsze - stają się tak małe, że nie jestem w stanie nic z nich odczytać. Nie mogę znaleźć żadnej opcji która pozwoli mi je powiększyć. A poza tym nie wiem dlaczego tak się dzieje. Nigdy wcześniej z czymś takim się nie spotkałem.
Ktoś już spotkał się z czymś takim/ wie co jest grane? |
|
 | ID posta:
145456
|
|
|
 |
|
EXCELFORUM.pl POLECA - Bezplatne triki prosto na skrzynke email
|
Wormsek
Excel Expert

Zaproszone osoby: 1

|
Wysłany: 2012-02-03, 08:54
|
|
|
Nie znam się raczej na Wordzie, ale jestem ciekaw jednego
| smolen22 napisał/a: | | W stworzonym dokumencie worda (z rozszerzeniem .xls - nie wiem czy ma to znaczenie) |
W jaki sposób zmieniłeś rozszerzenie? Ręcznie?
PS. Przy okazji ci temat podbiję, to może akurat ktoś się teraz trafi znający się na tym |
_________________ Pozdro
Worm
FAQ - Najczęściej zadawane pytania.
JAK KORZYSTAĆ Z SZUKAJKI
Słownik funkcji |
|
 | ID posta:
147248
|
|
|
 |
|
EXCELFORUM.pl POLECA - Bezplatne triki prosto na skrzynke email
|
smolen22
Fan Excela

|
Wysłany: 2012-02-03, 21:10
|
|
|
Wormsek,
dzięki, nawet nie zauważyłem, człowiek już się przyzwyczaił do tego excela
Miało być: z rozszerzeniem .doc (w Wordzie 2007 i 2010 jest .docx - nie wiem czy ma to znaczenie)
Załączam plik, bo wcześniej nie miałem możliwości, może w czymś pomoże...
ps. w załączonym pliku gdy przekopiuje się dane do nowego pliku to jest już wszystko ok, ale w moim pełnym pliku (ma kilkadziesiąt stron) przekopiowanie nie pomaga.
Pozdr
smolen22
blad_komentarz.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 14 raz(y) 12.56 KB |
|
|
 | ID posta:
147382
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
| |