ID tematu: 69177
 |
Lista rozwijana bez powtórzeń |
Autor |
Wiadomość |
Waldek
Excel Expert

Wersja: Win Office 2019
|
Wysłany: 23-10-2020, 09:44
|
|
|
apollo napisał/a: | ...
Bo nie rozumiesz, że dla użytkowników Google Sheets wystarczy link. Nie chcesz linku to nie, nie musisz. Ale nie możesz krytykować kogoś dlatego, że nie dołączył pliku xlsx, xlsm, xlsb ... Bo on nie pracuje w Excel'u. Kapujesz? Bo widzę, że gówno rozumiesz. |
Ja nie krytykuję nikogo za to, że nie wstawił pliku. Jak ktoś nie chce wstawiać to nie musi. Wstawił plik to dostał ode mnie rozwiązanie. Ja krytykuję tylko Ciebie za takie wpisy:
Masz problem z Google Sheets, pytałeś w sekcji Google Sheets, więc dlaczego dołączyłeś plik Excel? Dlatego, że ktoś kazał? Ten ktoś nie miał racji. |
Nikt nie musi się tłumaczyć dlaczego dołączył plik.
Regulamin możesz sobie wsadzić do swojej dupy. |
A z drugiej strony jak ktoś się zarejestrował na tym Forum to znaczy, że akceptuje regulamin i zobowiązuje się do jego przestrzegania. |
|
 | ID posta:
394056
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |
Strona używa plików cookies.
Kliknij tutaj, żeby dowiedzieć się jaki jest cel używania cookies oraz jak zmienić ustawienia cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony użytkownik wyraża zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z bieżącymi ustawieniami przeglądarki.
Sprawdź, w jaki sposób przetwarzamy dane osobowe
|