Wysłany: 2012-02-07, 09:05 Jak ukryć "krzyżyki" (adresy) ?
Znów proszę o pomoc . Mam raport ale strasznie przeszkadzają "krzyżyki" (widoczne adresy) czy można je jakoś ukryć żeby było widać pustą komórkę ? Może da się to jakoś zrobić formatowaniem warunkowym ?
_________________ ******************************************
Podejmę współpracę (pracę) w zakresie tworzenia aplikacji arkusza kalkulacyjnego z wykorzystaniem VBA.
Wrocław i okolice …lub zdalnie.
Coś mi nie dziła może popełniam jakiś błąd. U maxxa pokazuje błąd w formule mimo że pisze tak jak podałeś (myślę że ja gdzieś popełniam pomyłkę ale jej nie mogę znaleść) , a mister_mix nic się nie dzieje czy możecie jeden przykład zrobić i wstawić.
Masz swój plik i wstawioną moją formułę w komórki zaznaczone na żółto. Analizując moją formułkę zauważ, że to jest cały czas ta sama formuła tylko dodano na początku JEŻELI(CZY.BŁĄD(twoja foruła));"" apostrofy oznaczają dosłownie nie pisz nic i ponownie twoja formuła. A działa to tak jeżeli twoja formuła jest błędna i jest to prawda to niep[isz nic ("") w przeciwnym razie ma być twoja formuła. Czy teraz jaśniej?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum